| Témata příspěvků | |
| Jožin | Ahoj pánove mam dotaz,nesvítí mi sředoví panel,prostě nic nechci se pouštět do nějakého neuváženého činu abych to nezničil. Kolik je tam žárovek?jaké?A kde Mam vectra A (ROK VÝROBY 1993) Děkuji |
| Poslední odpovědi | |
| Anonymní | Zdravím pánové mám Opel Vectra c Na středovém panelu mi přestaly svítit a zároveň fungovat tři knoflíky, auto, zavírání přívodu vzduchu a otevírání, vyhřívání zadního skla, čtvrty čudlik foukání na přední sklo mi jde, může to být pojistkou vzadu co jsou v kufru? Vepředu jsem pojistky zkontroloval |
| noname | Kdysi jsem na Vectrawebu popisoval postup rozdělání palubky kvůli modrýmu podsvícení na VeA. Mrkni se tam, třeba ti to helpne... Odkaz |
| OVX | Dík. KopA napsal ... Ujomec + OVX: to si piste ze tam jsou zarovky. Displej tam je pouzit napriklad jako u kalkulacky takze kdyz neni podsvicen tak je na nem prdlajz videt ten se jen tak nepodela jedine prasknutim. Rozumne se k tomu dostat samozrejme neda protoze to je zezadu a musi ven celej ten stredovej panel se vsema cudlikama ovladacema atd. (i ta cast kde je popelnik) Popis jak to vyndat je tady urcite nekde na strankach zkuste to vyhledat pres vyhledavani. |
| KopA | Ujomec + OVX: to si piste ze tam jsou zarovky. Displej tam je pouzit napriklad jako u kalkulacky takze kdyz neni podsvicen tak je na nem prdlajz videt ten se jen tak nepodela jedine prasknutim. Rozumne se k tomu dostat samozrejme neda protoze to je zezadu a musi ven celej ten stredovej panel se vsema cudlikama ovladacema atd. (i ta cast kde je popelnik) Popis jak to vyndat je tady urcite nekde na strankach zkuste to vyhledat pres vyhledavani. |
| OVX | Ahoj, chtěl bych se jen zeptat. Najednou mi přestala zobrazovat teplota na displeji u tlačítka digitální klimatizace, jen je hrozně slabě videt. Odešel displej nebo je tam nějaké podsvetleni přímo toho displeje?Dík. |
| Ujomec | Ahoj, mám VeBe a nesvítí mě na středovém panelu teplota u digi klimatizace. Dá se k tomu nějak rozumně dostat? |
| Jožin | No tak se na to asi vyprdnu mama obavy o svoje duševní zdraví ?lola za poslední 2 měsíde jsem přetěsnoval hlavu,dával novou spojovou sadu,nové přední a zadní kotouče a nový výfuk Díky za rady měj se čao |
| Martas | Jožin napsal ... Doprčic,to bude fuška kde ta žárovka je tak skovaná?Pod ovládačem?To asi bude nějaká 5W co ?Mam stoho docela bobky aby ty plasty nepopraskaly,jinak to asi nepude,ta víměna?Co že to tak blbě vymysleli!?Díky Je to myslim takova ta mala s dratkama .... Bacha neber za to prilis nasilim ten panylek je ze dvou casti a mize se ti to rozkocit, ale ono to drzi predevsim na tom prepinaci ventilatoru a jak ty "zamecky" utrhnes tak to tam pak nebude drzet. |
| Jožin | Doprčic,to bude fuška kde ta žárovka je tak skovaná?Pod ovládačem?To asi bude nějaká 5W co ?Mam stoho docela bobky aby ty plasty nepopraskaly,jinak to asi nepude,ta víměna?Co že to tak blbě vymysleli!?Díky |
| Martas | Jožin napsal ... Ahoj pánove mam dotaz,nesvítí mi sředoví panel,prostě nic nechci se pouštět do nějakého neuváženého činu abych to nezničil. Kolik je tam žárovek?jaké?A kde Mam vectra A (ROK VÝROBY 1993) Děkuji Jedna a je to rozvedene "svetlovodnymy" vylisky z umele hmoty. Je umistena pod ovladaci ventilace a muze se k tomu fakt blbe. Jestli se dobre pamatuju musi se oddeklovat pristrojovka a volant abys povolil ten stredovy panel, pak "odhaknout" prepinac ventilatoru a zustane ti to cele viset na tahlech ventilace. |