• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: OSTATNÍ :: Ostatní :: Re: Moravský minisraz? Jeseníky 2007 aneb jak si rychle a dobře polámat hnáty....
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Robas
Odeslal: Wednesday 07 November 2007 - 19:54:53
Vážení členové a příznivci OCR,
asi před dvěma týdny jsme s matesem zhruba u šesté Plzně začli přemýšlet, co udělat pro své zdraví, neboť pouhé vysedávání po hospodách prý zdraví škodí. Dospěli jsme k závěru, že bychom mohli vyjet ještě mimo sezónu na čerstvý horský vzduch a spojit konzumaci grogu s pokusy sjet na lyžích mezi děckama aspoň modrou sjezdovku, bez toho, abychom spadli na držku, případně zalisovali nějaké ďítě do svahu. . Dnes jsem se večer v chatu jen tak zmínil a trošku mne překvapil zájem členů o sebezmrzačení , takže jsem ověřil, zda je volná kapacita na chatě Olga v Domašově pod Červenohorským sedlem, kam občas jezdíme, neboť známe vlastníky .
Takže je navrženo datum čtvrtek 29.11.2007 - středa 5.12.2007
Takhle blbě od půlky do půlky týdne proto, aby mohli přijet i ti, kteří již nemají dovolenou a tudíž by přijeli pouze na víkend.
Termin počátku je pevný, správce tam totiž 28.11. nebude, avšak pokud by měl někdo zájem přijet až o víkendu 1.12. a zůstat do dalšího, je to možné.
V okruhu 500m od chaty se nachází bowling, krytý bazén, kulas a několik hospod a na samotné chatě má Jura bar s točeným pivem a jinými dobrotami. Dále mám zaručené zprávy, že sněhu bude již na začátku prosince dostatek _; .
Cena za ubytování je dohodnuta na 200,- osoba/noc, což si myslím, že jde .

Tímto Vás pod heslem "sportem k trvalé invaliditě" s matesem srdečně zveme.

Ještě odkaz Odkaz
Poslední odpovědi
Robas
Odeslal: Monday 28 January 2013 - 14:49:58

Tak se nám rok s rokem sešel a máme tu opět moravský minisrazík s lámáním nožiček na tradičním místě v Domašově na penzionu Olga pod Červenohorským sedlem. Barák máme tentokrát volnej od neděle 3.2. až do pátku 8.2. Není samo podmínkou být tam až do pátku, já budu od neděle asi do středy nebo maximálně do čtvrtka. V neděli se sejdeme, posedíme, Robert uvaří Segedýňák na následující tři dny, večer dáme boulec a od pondělí začneme sportovat Tak Vás, kteří jste v dosahu a máte zájem se setkat, srdečně zvu.... pokecáme, popijeme, posportujeme a bude nám fajn......... Zdravé každoroční jádro zřejmě jede, jako třeba důchodce nééééé z Vysočiny, ale z Mostu.... je to Yper, jestli to novým něco říká, necháte ho vykecat..... a zjistíte, že jsou čtyři ráno
Robas
Odeslal: Thursday 26 January 2012 - 20:13:22

Dobrej nápad..... jen nevím, jestli u toho nebudeme mezi čtvrtou a devátou ranní usínat...........
mates
Odeslal: Thursday 26 January 2012 - 18:41:18

Dotaz: bere někdo noťas? Že bych vzal menší věž a propojení a když zavře Sup hubu, tak bychom si mohli něco pustit
Sup
Odeslal: Wednesday 25 January 2012 - 00:23:07

Tak, tak - od neděle do čtvrtka, bez ženy a bez tabáku.
Robas
Odeslal: Tuesday 24 January 2012 - 17:08:45

Ptáku Supáku, Ty přijedeš teda taky v neděli? Mates a Čibo jedou od neděle do úterý a my tam budeme asi až do čtvrtka. Tak se upřesni, zítra budu Jurovi volat ..... a co kdybys vzal taky konečně Klárku
watchi
Odeslal: Wednesday 18 January 2012 - 11:12:41

napiste mi teda kdy a kde sraz a odjezd.
diky a uz se tesim.
watchi
Odeslal: Tuesday 17 January 2012 - 11:17:28

mates: jak si toto myslel?
mates
Odeslal: Friday 13 January 2012 - 13:44:36

Robas: pokud pojedete v koloně, doporučuji jet ZA Vačim... !!(a)
watchi
Odeslal: Friday 13 January 2012 - 12:00:21

Robas napsal ...

Tak já pojedu v neděli dopoledne po šichtě, takže kolem oběda jsem tam. A zpět ve středu večer, nebo spíš ve čtvrtek kolem poledne, než začne najíždět zájezd.


tak to by jsme mohli je nejak spolecne. Bara ma dovolenou, ted uz ji nahlasim jen ja. Bereme s sebou malou Sabu, pokud to neni problem. Jo a ja se tam normal dostanu?

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0528 sec,0.0223 z toho dotazů.