• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Corsa :: CORSA - COMBO :: Corsa - Combo Hi - Fi :: Re: SAFE
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Tom H
Odeslal: Monday 05 May 2008 - 19:22:00
Ahoj kolegové,
potřeboval bych poradit s jedním problémem - u Corsy (r.v. 96) mi nejde odblokovat radio - kdyz postupuju podle navodu, tak na displeji stále svítí SAFE a vůbec mi to neumožní zadat kód. Zkoušel jsem si půjčit i jiné rádio (CAR 300) a to dělá úplně to samé, takže chyba asi bude někde v autě. Napadá Vás někoho, čím to může být? Moc díky Tom
Poslední odpovědi
Colommbo
Odeslal: Tuesday 27 July 2021 - 09:26:42

Koukám, koukám - tohle vypadá zase na jednu nevyžádanou reklamu...
Anonymní
Odeslal: Monday 26 July 2021 - 13:43:44

Zdravím, třeba by mohl poradit ještě tento článek: Odkaz píšou tam, že je potřeba nakódovat na stávající počet reproduktorů ve voze.
george72
Odeslal: Thursday 12 November 2009 - 21:15:02

máš vadnou spínací skříňku už jsem to řešil několikrát , rádio nedostane na jeden pin 12V a pak to neskočí do modu zadání kodu
Legend
Odeslal: Friday 09 May 2008 - 21:39:50

Lhex: jj to je přesně ta funkce toho klíčkem spínaného napětí. Mají to i novější rádia, u NCDC2015 to mám taky, dáse to vypnout v menu displaye, u starších se tato funkce dá vyřadit určitou klávesovou zkratkou.
Martas
Odeslal: Friday 09 May 2008 - 20:14:32

To jestli se radio zapne nebo nezapne klickem vubec nehraje roli, proste z vypnutyho stavu se pro zadani kodu musis zapnou se soucasne stlacenym AS.
Lhex
Odeslal: Friday 09 May 2008 - 20:11:17

Legend napsal ...

.. nejlepší je ustřihnout černý kabel a ta část co zbyde směrem k ISO konektoru, tak tu spájet s červeným kabelem. Takto se zajistí že rádio bude hrát kdykoliv bez zapalování a zadání kódu bude možné taky bez zapalování.


btw: mám car400 a když vypnu klíček tak se vypne rádio a je možné ho pak i bez klíčku zapnout. Když zapnu klíček rádio se nezapne.
- to mi přijde jako docela dobrá funkce - u jiných aut bud radio bez kličku nehraje vubec nebo se musí vždycky manuálně vypínat
není tohle ta funkce toho klíčkem spínaného napájení?
Legend
Odeslal: Friday 09 May 2008 - 18:07:14

SAFE svítí delší dobu v případě několiknásobného zadání špatného kódu. V tom případě je třeba počkat, po každém špatném pokusu se čekací doba prodlužuje. Nech to SAFE svítit třeba 2 hodiny, třeba se časem změní na "----" Jak psal Kopa, nejlepší je ustřihnout černý kabel a ta část co zbyde směrem k ISO konektoru, tak tu spájet s červeným kabelem. Takto se zajistí že rádio bude hrát kdykoliv bez zapalování a zadání kódu bude možné taky bez zapalování.
Tomas H
Odeslal: Friday 09 May 2008 - 17:28:51

To KopA: Moc diky za radu - o vikendu to vyzkousim. To radio se samo nezapinalo - vzdy jsem ho musel zapnout manualne.
Jeste jsem zapomel uvest, ze ze kdyz se snazim odblokovat radio (AS + zapnout r.), tak se z reproduktoru ozve kratke pipnuti, ale nic jineho se nestane - SAFE sviti stale...
KopA
Odeslal: Tuesday 06 May 2008 - 20:59:55

Napada me jeste jedna moznost. Kdyz ti radio jeste fungovalo zapinalo se ti nekdy automaticky pri otoceni klickem?

Existuje moznost ze neni zaveden kabel ze spinacky co privadi 12V na pin v radiu takze nemuzes vlastne ten rezim pro zadani kodu nijak aktivovat.

Posilam obrazek patice beznych OPEL radii. Vyndej radio ven a zkontroluj jestli mas v patici v aute zapojeny pin oznaceny 12V (pin 4) v tom spodnim konektoru (pripadne ten se symbolem baterie - nektere weby uvadeji opak ale pin 7 je podle me stale napajeni ktere kdyz se prerusi tak se radio zablokuje).

Ted predbiham ale v pripade problemu by mohlo byt reseni v propojeni techto dvou pinu.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0621 sec,0.0249 z toho dotazů.