Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Sintra :: SINTRA :: Sintra převodovka |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
kapalina do hydraulické spojky |
Přejít na stranu 1 2 [3] | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
tomáš vobořil |
| ||
Host | ta kaplina pouze pomáhá ovládat spojkový válec? s brzdovým okruhem nebo převodovkou to nemá nic společného? | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | tomáš vobořil napsal ... ta kaplina pouze pomáhá ovládat spojkový válec? s brzdovým okruhem nebo převodovkou to nemá nic společného? Ne, nema. | ||
| |||
tomáš vobořil |
| ||
Host | a ta kapalina má taky nějaké intervaly výměny? pokud ano jak se mění a kolik se jí tam dává? | ||
| |||
Colommbo |
| ||
![]() ![]() Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1194 | Po předchozích zkušenostech můžu radit tak akorát opatrně, protože, jak vidím, Sintra má všelijaký vychytávky jako oddělený okruh spojky a brzd, což jsem netušil... ![]() ![]() ![]() W124 E320 Coupé - u mě dobrý ![]() | ||
| |||
tomáš vobořil |
| ||
Host | jo díky kluci za odpovědi jsem rád že se mnou máte takovou trpělivost, nejsem sice technický antitalent ale některé věci na sintře jsou opravdu zajímavé, ten odvzdušňovací šroubek jsem našel je na něm gumová krytka. chtěl jsem se jěště zeptat na jednu věc u ABS, svítila kontrolka a nešl tachometr a ukazatel rychlosti tak jsem vyměnillevé přední ložisko a tachometr a ukazatel funguje. díval jsem se tady do diskusí a jeden to tady řešil že mu diagnostika hlásí rozpojený obvod a přesně tu samou závadu mi včera diagnostikovali u nás v opelu nemáte tušení co to znamená (v servisu mi totiž řekli abych to tam nechal že by to potřebovalo vše proměřit) ale to bych tam taky mohl zahučet za těžké tisíce | ||
| |||
tomáš vobořil |
| ||
Host | tak nefunkční ABS je vyřešeno byl vadný zadní motor ABS, naštěstí se to dalo vyměnit samostatně bez výměny celé hydraulické jednotky, ABS funguje kontrolka v pořádku | ||
| |||
Přejít na stranu 1 2 [3] | |