| Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra exteriér |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
| Řídící jednotka x25xe | ||
|
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
| Autor | Příspěvek | ||
| Martin |
| ||
![]() Uživatel #5426 Registrován: Wednesday 26 August 2026 - 11:04:04Příspěvků: 2 | Tak ahoj kluci po dlouhém bádání jsem přišel sem a prosím vám o pomoc s upravením řídící jednotky na Vectře b je tu prosím ještě někdo kdo umí nebo má zkušenosti s úpravou jednotky aby motor fungoval jak má? Pokud se někdo ozve rád povím vše kvůli čemu jsem přišel děkuji . Mukařovský | ||
| | |||
| Colommbo |
| ||
![]() Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1196 | Ahoj, Martine, a vítej! Bojím se, že tu nepochodíš - tohle fórum už prakticky několik let víceméně "spí", lidi sem nechodí, asi už mají jiné starosti - prostě zlaté časy Opelklubu Renbau už jsou pryč. Je to smutné, ale je to prostě tak. Tož aby sis nedělal plané naděje a nečekal marně. Zkus jiné oplí fórum. W124 E320 Coupé - u mě dobrý | ||
| | |||
| Anonymní |
| ||
| Host | co to dela nebo nedela? | ||
| | |||
| Martin |
| ||
![]() Uživatel #5426 Registrován: Wednesday 26 August 2026 - 11:04:04Příspěvků: 2 | Mám tam svap z 2.5 na 3.0 potřeboval bych někoho kdo by projel live data a řekl mi zdá to vše ukazuje ok.. myslím si ,že mám moc bohatou směs nebo naopak chudou. Mukařovský | ||
| | |||