• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra eletrika

<< Předchozí téma | Další téma >>
Opět kontrolka ABS
Přejít na stranu  1 [2] 3 4 5
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Václav
Friday 01 July 2005 - 13:16:23 Citovat
Host
Kluci, já jsem Vám poslal obrázek z VeA, asi to tedy není stejný. Astru má Freez, nemohl bys to nafotit a poslat? Digitální fo»ák má dnes uľ kdekdo.
TOuST.
Friday 01 July 2005 - 14:53:22 Citovat
Host
Zdar mam podobnej problem sviti ABS i TC. Ale tachak mi de. Nekde tu probehlo ve foru, ze se cidla ne nejakem konektoru daji promerit. Ale asi zkusim to cisteni. Je zajimavy ze v zime me to nesvitilo a slapalo jak melo _s103
Václav
Friday 01 July 2005 - 15:06:41 Citovat
Host
Při zvednutém autu se odpojí čidlo ABS z konetoru u kola. Připojí se voltmetr a kolo se rukou roztočí. Čidlo indukuje el.napětí. Pokud neindikuje .... Nedoporučuji úplným laikům provádět, je to práce pro elektrikáře.
Richard
Friday 01 July 2005 - 18:30:21 Citovat
Host
Reknu sousedovy at to nafotí a poąlu.
Václav
Friday 01 July 2005 - 19:09:49 Citovat
Host
S tou fotkou jsem to myslel spíąe na Freeze.
freez
Saturday 02 July 2005 - 07:28:16 Citovat
Meriva MPV Enjoy Red Magma edition
Uživatel #316
Nafotit to samo můľu ale nevim jestli to bude neco platný protoľe já mám A-F a na Gčku je to asi jinak je tam bubnokotouč ,takľe pokud je tam zapuątěný čidlo tak to můľe být celý schovaný v náboji,a tam by se to zasrat nemělo ,leda ľe by to čidlo bylo uľ v háji ,to by ale asi svítilo pořád,pokud nejde i ten tacháč tak to bude na prednim kole.S tím tacháčem to mám takteľ na Fku jinak je tam oproti Gčku dost rozdílů.Já mám tacháč jeątě taľenej z převodovky,tady by měl být elektronickej přenos z čidla na předním kole.

Meriva MPV 2008 Z14XEP I Londýn I Paříž I Dovolená I Merivaclub
Richard
Saturday 02 July 2005 - 16:34:50 Citovat
Host
Je to zapustěny v naboji kola a nejde to čidlo vyndat. Jenom při sundaní kola a náboje. Ptal jsem se v Oplu v Plzni. V pátek bych mel jet na dijagnostiku. Ríkaly ľe to jinak nezjistej co je v prdely. Bude stát 500Kč a pak my přesne řeknou co to je. Do telefonu my nechtěly říc vubec nic a ľe ani nevý čim by to mohlo bejt?!!!!!!!!! Proste značkovej servis. Tak uvydim. Pak napíąu jak jsem dopad.
Harly
Monday 11 July 2005 - 07:18:16 Citovat
Host
čau richarde já v tom servise byl a platil jsem 352,- a řekli mě že mám vyměnit levý přední náboj originál 7800,- a neoriginál 3400,- tak napiš jak jsi pochodil ty.čauky
Harly
Thursday 14 July 2005 - 07:33:15 Citovat
Host
Tak hoši někdo mě vysvětlete jak je možné že po čtrnácti dnech tak po 300km jízdy v jeden den se najednou při vložení klíčku do zapalování začal cukat tachometr od 0-5km/h a po nastartování mě zhasla kontrolka ABS a tachák funguje jsem z toho blázen a v sezvise jsou hňupi protože když něco nefunguje hned řeknou že je to špatný a nezabývají se třba jen špatným kontaktem
Anonymní
Thursday 14 July 2005 - 08:38:26 Citovat
Host
Nevym mě to delalo taky ted my jde tachometr ale svytí pořád kontrolky. Jo v autoryzáku jsem už byl a dopad jsem stejně jako ty. Prej vyrobní chyba a platil jsem 550 Kč servis Plzen. Na opravu ted nemam tak budu jezdit s rosvýcenou kontrolkou. Přemejslym že to rozeberu sám a skusim to čidlo vyndat a rozebrat. Snad se to povede foukání vzduchem nepomáhá. Richard

Rychlá odpověď:

Přejít na stranu  1 [2] 3 4 5  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1781 sec,0.1476 z toho dotazů.