• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra podvozek
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Připevnění zástěrek?
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
OnD
Friday 04 March 2005 - 16:10:15
Host
Mam tu par otazek ohledne pripevneni zasterek:

Ten mraz v poslednich dnech mi utrhl na AstraG zasterku - za pravym prednim podbehem (tedy jestli se tomu rika podbeh - takova ta cerna vec, co je kolem kola v blatniku, aby kaminky neletaly primo na plech.) bylo asi 5cm uplne cisteho ledu a ten led podbeh vytrhl smerem od blatniku ke kolu. Vubec nechapu, kde se tam tak cista voda vzala. Asi z tajiciho snehu. Byl tam poradny rampouch (vedle krabicky s draty - asi alarm) az uplne z vrchu z rohu blatniku. Smi tam vlastne zatekat? Nevite, jak vytrzeny podbeh pripevnit? Nacvakavaci "cudlik" pripevnujici plast podbehu k plechu blatniku vytrhl do podbehu diru. Cudlik neumim vyndat (asi silou) ale nenapada me, co za podlozku bych tam dal. Bude treba plastova podlozka cca 3cm v prumeru. Nevite, kde se takova vec kupuje?

Na druhem prednim kole jsem jiz drive ztratil secvakavaci ocelove sponky pridrzujici podbeh a zasterku k blatniku. Nevite, kde se dostanou?

Pri couvani jsem kdysi natrhl zadni zasterku (priskripla se o nerovnost ke kolu). Jsou takove veci k mani na vrakaci? Pripadne za kolik?

Ne ze bych musel mit zasterky za kazdou cenu, ale musim rici, ze ta strana do dnesniho dne se zasterkou byla o poznani cistsi, takze min trpela od soli a tak...

Dik za kazdou radu
OnD
NIO
Friday 04 March 2005 - 16:23:50
Host
ten cudlik ma v e stredu v sobe trn, ktery jde vystrcit dovnitr a tim se da vyndat. pak se nahradi novym cudlem , nebo se tam pak strci novy cep.
Vubec nechapu co tam dela nejaka krabicka s draty. To jako uvnitr v aute?? venku pod plastem nic neni, jen u ropaka je na leve strane ridicei jednotka.
sponky jsou jen prislusenstvi v sade zasterek, bud udelat nove nebo koupit novou sadu zasterek, a nebo se poptat jestli nekde neco podobneho nemaji.,
Yper
Monday 07 March 2005 - 09:31:32
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Tak ty plastové ątefty jsem před 1/2rokem také řeąil, aľ mi poradil Bos.
Na origo zástěrkách Opel jsou ty trny s půlkulatou hlavou a jdou vytáhnout a tím se celý vsunutý díl uvolní a jde ven.
Origo trny na plastových vloľkách podběhů ale tohle nemají a tak buď nezbývá, neľ jej tam celý vmáčknout, ale pak třeba zapadne do dutiny v karoserii a je to v háji.
Takľe jednoduchá rada- aku vrtačkou se slabým vrtájem (např prům.2), se do vnitřního čepu (plastová trubička) vyvrtá opatrně dirka o hloubce 5-10 mm. To téhle dirky se pak naąroubuje ąroub o prům.2,5 s metrickým stoupáním nebo obyčejný slabý vrut. Je dobré vąe předtím prostříknout Konkorem nebo něčím podobným. Pak se kombinačkami zatáhne za hlavu ąroubu a ten vnitřní rozpínací trn(plastová tyčinka) je venku.
Já to mám na svém autě tak uděláno (vąechny) a přísluąný ąroubek mám mezi nářadím.
Nic nepoztrácíte.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1340 sec,0.1084 z toho dotazů.