Témata příspěvků | |
Máca | Ahojky,mam corsu b 1.0/12v s pristrojovkou bez otackomeru a chtel bych ji vymenit za pristrojovku s otackomerem. Netusite zda je do konektoru vytazeny sygnal nebo je nutny ho tam privest? |
Poslední odpovědi | |
Brenky | sice to už asi není aktuální, ale mě to na corse 1.2 16V r.v.2000 šlo zaměnit v pohodě a funguje jak má. |
opel1.0 | je to zeleny drot |
mikele_g | to Máca : podla toho ako som pozeral do AMP TEC-u tak z ECU je vyvedeny signal o otackach : konektor "B - pin 2" Iba ti neviem povedat (podstatna vec) farbu vodica. ![]() Predpokladam, ze je to analogovy signal. |
NIO | covece tak tohle ti poradi asi KLUBO, ja si myslim ale nejsem si jisty ze to jsme nejak kdysi konzultovali s Andrejem a neslo to. Ale to nevim urcite. ![]() |
Máca | Dík.Tak ja ji zkusim sehnat a vymenit a uvidim. |
Martas | Nevim jak Corsa ale u VeA jsem jen zamenil pristrojovky (s otackomerem za bez otackomeru) a makalo to, jen me udivilo ze verze s otackomerem mela jen jeden konektor ta bez dva ale vse fungovalo ![]() |
Máca | Taky už jsem o tom uvažoval.odkud bych to mel vytahnout? |
qpc | Tak s tim ti snad poradí jen NIO.Dalšim řešenim bych viděl přídavnej otáčkoměr,já to tak řešil u Vectry |