Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Sintra :: SINTRA :: Sintra převodovka |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
AUTOMAT |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
KAREL |
| ||
Host | ČAU MÁM DOTAZ JDE DO SINTRY 3. 6V AUTOMAT Z VECTRA B 2.5 6V MÁM TADY DVĚ PŘEVODOVKY Z VECTRY A ZEJTRA JEDSU PRO SINTRU TAK JESTLI SI MÁM JEDNU NECHAT DO ZÁSOBY | ||
| |||
wisastar |
| ||
Host | pokud myslis trilitra sintru tak by mela jit | ||
| |||
JardaB |
| ||
![]() ![]() Uživatel #365 Registrován: Monday 02 May 2005 - 22:27:36Příspěvků: 4020 | Myslim, ze to bude mit ale jinou vanu a filtr, mozna i jine externi dily - aspon podle katalogu dilu... Kazdopadne vnitrek by mohl byt stejny. Twingo II, 43 kW, pro takove to jezdeni kolem komina Opel Mokka 1.7 CDTI, firemni pracant Renault Megane Cabrio 2.0 IDE, mazlik Fikus 1.6Ti | ||
| |||
karel |
| ||
Host | ještě mám dotaz když vemu motor i s převodovkou z omegy 3litr automat bude mě pasovat do sintry bez nějakých úprav?Moc díky za odpověd Karel | ||
| |||
JOB |
| ||
![]() ![]() Uživatel #447 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16Příspěvků: 3695 | Nemá náhodou Sintra motor napříč ? Z toho se dá usoudit že je to nesmysl a že budeš muset přeházet téměř všechno a převodovku nepoužiješ vůbec ![]() Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a) Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´ Fiat Scudo 1,9 D 96´ ARO M-461 76´ | ||
| |||