Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Agila :: AGILA :: Agila eletrika |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
elektrika |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
mikele_g |
| ||
Host | nema niekto schemu el.instalacie, alebo aspon zapojenia konektora pristrojovej dosky? ( 1,0 - 12V ) | ||
| |||
Anonymní |
| ||
Host | ahoj ty už jsi dál , mi se zatím nedaří ji vytáhnout , to schéma už se dá pomocí prozvonění a prosvícení sestavit | ||
| |||
mikele_g |
| ||
Host | Dalej niesom, lebo sa mi nechce prezvanat, a ako rozobrat ? Plastovy kryt - pozri spod volantu na kryt pristrojovky su tam dve srubi na krizovy srubovak. Tie vyber a potom zdola od volantu zacni dvyhat ten kryt. Najlepsie zacat od stredu a postupne do stran a hore ( skoro ako by si to trhal __; ) pojde to v pohode. Az to das dolu tak si zober nejaky dlhsi krizak a pozri do rohov pri pristrojovke (v tej medzere medzi pristrojovkov a plastom okolo) v kazdom rohu je znova po jednej srube. konektor sa nachadza priblizne v strede dosky. Ak by si chcel mozem ti poslat i foto. Mna osobne zaujimaju iba try vodice : +12v / gnd / a signal o otackach ktory ide z RJ_pin A20 (chcem si dorobit otackomer ) Ale pristup k RJ je super ![]() ![]() ![]() ak by si mal nieco ozvy sa, pripadne i na email : Email | ||
| |||
Michal |
| ||
Host | Zdravím, taky bych uvítal schéma zapojení na Agilu. Nevíte, jestli se dá alespoň koupit? Díky. | ||
| |||
mikele_g |
| ||
Host | kupit sa da, otazka znie ako a kde. Pokusam sa teraz dostat od jedneho mechanika zo znackoveho servisu - snad sa mi to podari, potom to dam dalej. | ||
| |||
Petr |
| ||
Host | Lze u Agile odpojit na delší èas baterii?Co na to øekne ØJ,imobilizér,pamìti.Má to nìkdo ovìøené,vyzkoušené.Dìkuji za názor,odpovìï. | ||
| |||
Touch |
| ||
Host | Nic závažného se nestane. Je pak potřeba nastavit hodiny příp. vysílače na předvolbách v paměti v autorádiu. | ||
| |||
Colommbo |
| ||
![]() ![]() Uživatel #2374 Registrován: Wednesday 01 February 2012 - 14:51:05Příspěvků: 1194 | Zaplaťpánbu, že se ten Petr dočkal odpovědi! _; Sice po třech a půl roce, ale dočkal, jsme prostě solidní firma, akorát to někdy chvilku trvá... !!(a) W124 E320 Coupé - u mě dobrý ![]() | ||
| |||