Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Agila :: AGILA :: Agila eletrika |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Agila eletrika |
Přejít na stranu 1 2 3 4 [5] 6 | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
bitala |
| ||
Host | také mám zájem o schema na Agilu, díky na mail Email | ||
| |||
František |
| ||
Host | Dobrý den, jestli ještě máte to schéma na Agilu, prosím pošlete mi ho na Email Děkuji Fa | ||
| |||
Jan Novák |
| ||
Host | Dobrý den, prosím o zaslání elektrochémat Agily. email: Děkuji Jan Novák | ||
| |||
skipi |
| ||
Host | Cawte, mate niekto el. schemu relatka alebo nejaku elektriku, mam problem so startovanim, nejde mi iskra. Email | ||
| |||
mates |
| ||
mates![]() ![]() Uživatel #39 Registrován: Sunday 09 November 2003 - 15:22:30Příspěvků: 1953 | No problém je ten, že nikde nevidím Jak na to od Etzolda pro Agilu... Leda by to bylo s něčím spojený... ![]() Lexus RX 350 ![]() Honda Crosstourer ![]() | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | mates napsal ... No problém je ten, že nikde nevidím Jak na to od Etzolda pro Agilu... Leda by to bylo s něčím spojený... ![]() Agila je z 99,9% Suzuki Splash ... takze hledat spise na tento vuz. | ||
| |||
mates |
| ||
mates![]() ![]() Uživatel #39 Registrován: Sunday 09 November 2003 - 15:22:30Příspěvků: 1953 | Martas napsal ... Agila je z 99,9% Suzuki Splash ... takze hledat spise na tento vuz. No nová jo, ale starší? Lexus RX 350 ![]() Honda Crosstourer ![]() | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | mates napsal ... Martas napsal ... Agila je z 99,9% Suzuki Splash ... takze hledat spise na tento vuz. No nová jo, ale starší? Starsi je Suzuki Wagoon R ... ale ta je nekdy Suzuki jen z 75% protoze 1,2 mela Opelackej motor. | ||
| |||
bitalajindrich |
| ||
Host | prosím o zaslání elektroschema na Agilu....díky | ||
| |||
Host |
| ||
Host | mikele_g napsal ... Tak podarilo sa mi zophnat schemy a nielen na Agilku. Takze ak niekto chce na Agilku schemy, tak som to vytiahol do pdf-ka - 1,16MB / mozem poslat na email. Je to vsetko v "T2kWiring" ak to niekto nema mozem to niekam polozit cele na stiahnutie (mimo rapid) - cca 600MB a dam sem odkaz | ||
| |||
Přejít na stranu 1 2 3 4 [5] 6 | |