Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Corsa :: CORSA - COMBO :: Corsa - Combo interiér |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Zadní plato - držák |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
asua |
| ||
Host | Mám takový problém - zlomil se mi na zadním platě na Corse r.v. 99, 3 dveř., levý zadní držák (za řidičem). Drží tam na 3 šroubech a tak si myslím, že by měl jít koupit. Nevíte někdo jestli jde koupit a za kolik? Nebo starší? | ||
| |||
JOB |
| ||
Uživatel #447 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16Příspěvků: 3695 | Takovýhle serepetičky asi jedině v autorizáku.Nemělo by to být drahý. Určitě se tam zeptej než začneš hledat na vrakáči.Občas autorizák překvapí a má levnější ND než jinde. PS: Když ten držák demontuješ tak je na něm číslo dílu a to když zavoláš do servisu tak ti řeknou co to stojí. [ Upraveno Sunday 30 September 2007 - 23:46:58 ] Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a) Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´ Fiat Scudo 1,9 D 96´ ARO M-461 76´ | ||
| |||
asua |
| ||
Host | jo diky. pres tyden tam zajedu a pak dam vedet jak jsem poridil! | ||
| |||
asua |
| ||
Host | Tak jsem tam dneska byl a se podrz kolik ten maly kousek plastu stoji?! Je na objednani a stoji 418 Kc!! To je trochu dost! No zkusim pokud to pujde z nejakeho uplneho vraku auta nebo pak nezbyde nic jineho nez koupit novy. | ||
| |||
JOB |
| ||
Uživatel #447 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16Příspěvků: 3695 | asua napsal ... Tak jsem tam dneska byl a se podrz kolik ten maly kousek plastu stoji?! Je na objednani a stoji 418 Kc!! To je trochu dost! No zkusim pokud to pujde z nejakeho uplneho vraku auta nebo pak nezbyde nic jineho nez koupit novy. hmm,tak já typoval tak 300,- Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a) Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´ Fiat Scudo 1,9 D 96´ ARO M-461 76´ | ||
| |||
asua |
| ||
Host | Ja tipoval taky okolo 300 Kc ale realita je jina! No kamos ma v Oplu zname tak zkoukneme jestli nebude starsi z vraku nebo rikal ze ma nejake slevy na zamestnance a mohlo by to na tech 300 +- vyjit. Tak uvidime. | ||
| |||