• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra podvozek
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Servo....problem?
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
siM.s
Sunday 25 September 2005 - 20:07:15 Citovat
Host
Zdravim....mam astru 1.7 DTI. Dneska se mi z niceho nic stalo, ze po nastartovani takovych 10 s nefunguje servo. Pak uz se zda byt vse v pohode. Jen mi pripada takove tuzsi....ale mozna se mi to fakt jen zda.

Ted uz to dela po kazdem nastartovani.

Muze to byt neco vazneho?
michal
Sunday 25 September 2005 - 20:21:01 Citovat
Host
Měl jsem stejný problém (x16xel) a na štěstí to byl problém jen s akumulátorem, zkus ho vyměnit. Je tam menší napětí a až se po startu vše srovná tak teprve po tom začne fungovat servo tak jak má.
siM.s
Sunday 25 September 2005 - 20:23:55 Citovat
Host
aha...dik. Zkusim
prtka
Monday 26 September 2005 - 09:20:08 Citovat
Host
Michale já se z tebe podělám tak já tu od ledna řeším problém s posraným EHPS a ty řekneš jednu větu a máš vyhráno ..ne teď vážně..zkrátím to..přijdu do auta nastartuju nemůžu otočit..x krát otočím a pa k vše v pho...nepomůže ani když nechám sešlápnutý plyn a držím ho minutu..pořád stejné..byl jsem v Oplu a řekli mi ,že v prdeli baterka..vše jde do ní a nic nejde do serva...to co jsi tvrdil ty Michale..vyměnil jsem od známých dvě baterky...přijde ráno jenom na jednu stranu zaseklé ..překonám odpor a vše v pořádku..tudíš výrazné zlepšení nikoli 100%...Baterka originál po bocích nafouklá...když nastartuju 13,8V na baterce...pro elektro znalé..co mám ještě změřit ,abych vyloučil ,že tam je el. závada a je to mechanické...upozorňuji ,že to i ze starou baterkou se děje jen do 14°C od 15°C to nikdy neudělalo budu vás stím tak dlouho otravovat než mi někdo poradí
Michal
Tuesday 27 September 2005 - 22:24:43 Citovat
Host
Tak se na mě nezlob, mně to fakt pomohlo. Jsem prostým laikem a proto ti s tím moc neporadím. Co jsem slyšel, tak díky nízkému napětí v okruhu - vadný akumulátor se do serva dostane správně vysoké napětí až se vyrovná deficit - dobíjení. A to jsou ty sekundy po startu. Mimochodem mě se to projevovalo tak, že jsem nastartoval a za nějakých 5 sekund se servo začalo tlakovat - bylo to slyšet jak se to roztáčí.
siM.s
Tuesday 27 September 2005 - 23:46:33 Citovat
Host
No...tak jsem ted 2 dny nejezdil a dneska jsem prisel, central nejde, tak otevru....otocim klickem a nic. Baterka uuuplne vystavena, takze asi chcipla. Proto to servo....

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2161 sec,0.1735 z toho dotazů.