• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Vsechno se sere!!!
Přejít na stranu  [1] 2 3
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
PanVectra
Tuesday 04 January 2005 - 11:00:02
Host
cus opelaci. mam VeA 93, C18NZ a mam par problemu. ani uz nevim kde zacit...
1.) obcas mi zacina svitit kontrolka motoru(musim vypnout motor a zas nastartovat a vse je zas ready)
2.) odeslo mi neco v interieru:zlomeny tistak na stresnim svetle, cekam na nove.
3.)V nejake souvislosti s tim svetlem mi nejde alarm(JABLOTRON)(zamknu a kdyz se aktivuje, zacne rvat...)
4.)Tudle sem prisel k autu (vyndane klice ze zapalovani) a slabe sviti cela pristrojovka a modre LEDky na palubce. zapnu klic, a sviti normalne. vypnu klic asviti porad slabe... Ke vsemu slysim bzucet LZ reprak...
5.)prestala se mi vysunovat teleskop. antena, tak sem ji rozebral a jde jen zasunout...
POSTUP PROTIOPATRENI:
odpojil sem pojistku(interierove svetla, atd...)
-----------------------------------
auto nini lze nastartovat a taky s nim jezdit...
SEZNAM VSECH UPRAV V ELEKTRICE:
modre led ostrikovace
pridavna zadni cervena svetla
pridavne brzdove svetlo
cely interier vcetne pristrojovky presvicen modrymi led diodami
modre podsviceny podvozek

tak to je zatim vse... doufam ze toho nechci moc
ale vsechno me to trochu boli....


pokd nekdo vi jak poradit co dal, tak prosim poradte
PanVectra
Tuesday 04 January 2005 - 11:26:39
Host
Jo a abych nezapomnel... pred case mi menili v omnitechu podtlakovou hadicku na ctvrtem valci, ktera pry ma vliv na volnobezne otacky. sem se ted kouknul kam vede. A ono ejhle zase utrzena.... je to ta propojka odnekud z brzdoveho bubnu k celnimu sklu.... diky
riwal
Tuesday 04 January 2005 - 12:12:33
Host
Pokud máą takhle překopanou elektriku, tak se moc nediv - hlavně jestli to dělal nějakej amatér. Bude to chtít celý rozhodit, proměřit a opravit. Myslím, ľe nic jinýho nepomůľe, kromě výměny vozu.
benji
Tuesday 04 January 2005 - 12:43:35
Host
Souhlas s riwalem, jít po drátech a vąe zkontrolovat - vypadá to na zkrat (i proto řve alarm, snímá proudový odběr po aktivaci). A být tebou, neodkládal bych to, nebylo by to první vyhořelé auto vinou zkratu po amatérském zásahu do elektriky.
Méně je někdy více, osobně bych si nikdy nepodsvědcoval spodek auta - nikdy jsem nepřiąel na to, k čemu to je, větąí blbost jsem na autě nikdy neviděl.
Lib
Tuesday 04 January 2005 - 18:09:51
Host
benji: souhlas, podsvetleni pod autem, no ja se u toho dycky desne chlamu Jinak to sviceni ... me sviti stropni lampicka - mam tam misto vlaknovych zarovek ledkovy zarovky a ten stmivac zrejme nejakej miniproud propousti, takze to hrozne slaboulince sviti. Mozna se tam jen vybiji nakej kondik, ja to nikdy nevydrzel sledovat tak dlouho a kdyz odjizdim, tak uz si na to nevzpomenu No a z balkonu to dalekohledem poznat nejde, protoze to sviti fakt velmi slabe ...
klubo
Tuesday 04 January 2005 - 20:43:03
Host
jo to osvětlení podvozku je bomba, viděl sem starý schnilý, vodporný Uno a mělo červenej podvozek, sem se z toho málem posmrkal
[ Edited Tue Jan 04 2005, 08:43PM ]
riwal
Wednesday 05 January 2005 - 06:58:51
Host
Víte hovno co je light tuning

Skylord
Wednesday 05 January 2005 - 08:34:28
Host
Ja myslim, ze ani nema cenu resit problemy s elektrikou, protoze jestli je to auto takhle "vysperkovany", tak stejne neni zpusobily k provozu a jezdit s nim nesmis! Ani modry svetylka vpredu ani podsviceni podvozku neni povolene osvetleni.
Jeste nesnasim, kdyz nekdo jezdi s trvale zapnutyma mlhovkama
veki4ever
Wednesday 05 January 2005 - 19:07:36
Host
Ahojky Mno, s tou elektrikou s Vámi souhlas se vąemi. Asi bych to nedělala doma na koleně, kdyľ člověk neví, do čeho ąahá. I kdyľ napojit na baterku se dá takovejch věcí
Ale k tomu podsvícení podvozku - nechápu co je na tom ąpatnýho. Teda samo, ľe dát to na shnilou plechovku, na který krom toho nic jinýho neni je jak pěst na oko, ale pokud je kárka celá udělaná a nesvítí jak vánoční stromeček, nevidim důvod, proč to tam nedat. Je to pak jak třeąnička na dortu. Copak jste neviděli Fast and Furious? To se vám nelíbilo? Já myslim, ľe je to pěkná frajeřinka, auto v noci vypadá jak ufoun Jen na český silnice ty neony vyjdou dost draho, kdyľ "se to" pořád rozbíjí Diody jsou prý trvanlivějąí, ale zvláą» na mokru jsou vidět body světýlek a ne celkový "rozlitý" světlo. To tomu ubírá.
Jo, a viděla jsem týpka, co měl podsvícení dokonce pod kolama - svítilo to skrz kolo. Na pěkný kárce docela pěkný
benji
Wednesday 05 January 2005 - 21:58:39
Host
Nedá mi to nepřipsat jeątě pár slov.
Veki má pravdu, ľe připojit na baterku lze cokoliv, ale málokdo z těch tzv. tunéru (či tuzérů?) si uvědomuje, ľe baterka je schopná krátkodobě dát řádově několik stovek ampér, coľ je proud, o kterém se spoustě svářeček jenom zdá. Výkon se pak pohybuje v řádech kW.
U normální elektroinstalace je to jiątěné pojistkama 10-40A, ale pochybuju, ľe pojistkama si tito "borci" lámou hlavu. A pak takový svítící nesmysl připojený natvrdo na baterku pokud moľno jeątě vodičem o průřez několika mm2 je schopen po dobu aľ několika vteřin úlohu svářečky docela schopně zastat. Co následuje potom je pouze otázkou toho, jak moc hořlavé materiály (tapecírunk, koberce, ąpinavej motor nebo podvozek nacucanej olejem nebo benzínem) se v blízkosti nacházejí a jak rychle vzplanou.
Moľná jsem na to uľ starej, přílią moc si uvědomuju nebezpečí nebo auto mám z jiných důvodů, ale světýlka pod autem nebo na brzdovým kotouči mě fakt neberou a povaľuju to za opravdu hovadinu. Zvláą» kdyľ si představím, jak s tou parádou projíľdím louľí, prosolenou břečkou nebo dokonce na horách vyjetejma kolejema ve sněhu, kdy cítím, jak spodkem auta pluhuju vrstvu sněhu.
Taky nemám úplně sériové auto, kaľdý se snaľíme si toho svého miláčka nějak odliąit od ostatních, ale chci, aby úpravy byly smysluplné a vynaloľené peníze nebylo vyhozené do laciných efektů.
Fuj, to je to dlouhý, končím a omlouvám se za svoje výlevy.
Přejít na stranu  [1] 2 3  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1516 sec,0.1190 z toho dotazů.