• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra podvozek
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Prasklá benzínová hadice.....
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Lumpik
Tuesday 05 September 2006 - 09:57:58 Citovat
Host
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit, kde sehnat a jak se odborně jmenuje benzínová hadice? Dnes jsem natankoval, šel zaplatit a při cestě zpět k autu jsem si všiml pod zadní částí vpravo louže benzínu. Sehnul jsem se tedy u zadní části a kouknul se odkud to teklo. Od nalévacího hrdla vedou dolů pod auto plastové "hadice", dole pod vozidlem jsou v úhlu cca 80st vyhnuté směrem k nádrži. A právě v tomto ohybu je napojena jedna slabší gumová hadice, přichycená kovovou páskou. Hadice je o průměru cca 2cm. No a asi tak 5 cm od kovové pásky směrem k nádrži je tato zpuchřelá a teče tam tudy benzín. Opravit se to asi nedá, neb benzín vše rozleptá a novou nemohu nikde vyhledat, vlastně ani nevím co bych měl případně v obchodě žádat. Poradil by mi někdo prosím ??
Martas
Tuesday 05 September 2006 - 10:01:11 Citovat
Host
Zavolej ke Zralymu Odkaz poradej ti.
Lumpik
Tuesday 05 September 2006 - 11:07:23 Citovat
Host
Díky moc, už jsem s nimi teď hovořl, mám na někoho ochotného jednu prosbu. Momentálně jsem bez foťáku (mobl mám v reklamaci.....nějak se mi všechno poslední dobu s..e), mohl by někdo prosím udělat fotku té hadice ?? Prý by to bylo nejlepší, abych mu jí tam poslal, aby se neobjednalo něco jiného. Moc děkuji, jestli bude někdo tak moc ochotný, tak mám email Email
Miky
Tuesday 05 September 2006 - 18:07:23 Citovat
Host
Mel jsem zacatkem roku ten samej problem.Ale nechtelo se mi sundavat nadrz,jelikoz musi dolu i vyfuk, uz je nic moc a hrozilo by ze bych musel davat jinej jelikoz by to ve spojich upadlo.Takze provizorne sem to omotal vulkanizacni gumou ve velke vrstve..malou vrstvu benzin rozlepta,ja ji tam namotal asi 0,5 cm a ono to drzi uz pres pul roku tak na to zatim kaslu.
Anonymní
Tuesday 05 September 2006 - 20:05:46 Citovat
Host
Na jaře mi tuto hadici měnili u Horského. Výfuk se sundavat nemusí, nádrž stačí povolit a popustit dolů, pak je k hadici přístup. Samo - sundat výfuk = více práce = více do kasičky
Miky
Tuesday 05 September 2006 - 20:11:07 Citovat
Host
Tak to je dobra zprava ze nemusi..tak to to pro sichr pred zimou asi vymenim.
Lumpik
Wednesday 06 September 2006 - 08:57:00 Citovat
Host
Tak nevím, včera jsem kvůli té hadici volal do oné firmy Zralý......opravdu perfektní přístup, ochota až jsme dali do kupy jaká je to hadice (poslali mi obrázek)....jenže cena jedné spony je 24,-Kč, jsou tam dvě, horší to bylo ale se sdělením ceny za hadici....přes 1.200,-Kč. Tak to sem šel do kolen za hadici o průměru cca 3cm a délce cca 1m. Na dotaz, jestli se nespletl, tak prý ne.....prý se dělá jen originál. Holt sem se vydal na vrakoviště a ejhle......tato originální hadice, nezpuchřelá, neděravá...sundaná přede mnou z bourané Astry za 50,-Kč. Ufff to už je lepší cena.
Miky
Wednesday 06 September 2006 - 09:49:15 Citovat
Host
Tak to si mel stesti...ja na vrakaci v Praglu neuspel...meli samy zpuchrely a taky za 50 Kc.....na jakym vrakaci a kde si byl ty??
Lumpik
Wednesday 06 September 2006 - 11:08:50 Citovat
Host
no jedno je u Vokova, to je kousek od Chebu, je to malé...ten človíček tam i bydlí a má tam pár aut, spíše to asi dokáže sehnat. Já měl to štěstí, že měl v kůlně celou Gčkovou nádrž. Případně mohu poskytnout kontakt. Další zde poblíž je v Plané, okr. Tachov. No a velice dobrou zkušenost mám ještě s Odkaz tímto vrakovištěm v Praze. Po telefonu i emailu, byli max. vstřícní a ochotní, když jsem scháněl el.ventil topení. Nový stojí přes 3500,-Kč a prodali mi jej za 1000,-Kč, opravdu byl plně funkční,nepoškozený, prostě super.
Roman
Tuesday 05 December 2006 - 15:15:39 Citovat
Host
Servus, prosím Ťa.
Mohol by si mi poslať spomínaný obrázok benzínovej hadice ?
Ďakujem pekne

[ Upraveno Tuesday 05 December 2006 - 15:17:38 ]

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2303 sec,0.2004 z toho dotazů.