Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra exteriér |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
demontáž kliky stahování oken |
Přejít na stranu [1] 2 | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Paveel |
| ||
Host | Prosím vás, nevíte někdo, jak sundat kliky na stahování oken vzadu na dveřích u Vectry B? Začal mi nějak špatně hrát reprák a potřeboval bych se k tomu dostat. Díky | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | Paveel napsal ... Prosím vás, nevíte někdo, jak sundat kliky na stahování oken vzadu na dveřích u Vectry B? Začal mi nějak špatně hrát reprák a potřeboval bych se k tomu dostat. Díky Stejne jako u vsech ostatnich Opelu, je tam perko, ktery musis vytahnout treba nejakym hackem, kdyz budes hledat jsou v poradne i fotky .... | ||
| |||
Paveel |
| ||
Host | Díky, pokusím se jej najít. Hledám ty fotky. Marně. Nevíš, kde přesně jsou? Díky | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | Paveel napsal ... Díky, pokusím se jej najít. Hledám ty fotky. Marně. Nevíš, kde přesně jsou? Díky To fakt nevim, ale kdyz se podivat tak "naproti" klicce ti mezi calounenim a klickou vykukuje stribrnej dratek kterej v ose klicky musis vytahnout .... | ||
| |||
Paveel |
| ||
Host | Pokusím se, díky. | ||
| |||
qpc |
| ||
když Bůh škádlil peklo,vymyslel i500 Uživatel #255 Registrován: Monday 20 September 2004 - 16:39:01Příspěvků: 5329 | Hm,taky jsem ten odkaz nenašel.Je potřeba si s tim vyhrát,ve Štokách to trvalo asi 15 minut i odborníkum.. Odkaz Astra-H OPC Odkaz i500.html Na peklo se zvoní tlačítkem "SPORT". Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoníš..... | ||
| |||
JOB |
| ||
Uživatel #447 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16Příspěvků: 3695 | Odkaz Třeba tady Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a) Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´ Fiat Scudo 1,9 D 96´ ARO M-461 76´ | ||
| |||
Paveel |
| ||
Host | Super, diky za odkaz. | ||
| |||
Papír |
| ||
Host | Nic NEVYTAHOVAT!, stačí jenom zatlačit. Já to dělám imbusem. | ||
| |||
NIO |
| ||
Host | existuje na to primo vidlicka. a s ni to jde ok. | ||